Beardiewandeling Bussummerheide

Beardiewandeling Bussummerheide

We gaan weer wandelen! Wil je gezellig met andere beardies en beardiemensen op pad? Meld je dan aan voor deze gezellige dag.
(FB event)

Zondag 7 april 2024 11.00 uur. Bussummerheide.

Foto gemaakt door Tabbe Buijs.

De Bussumerheide is onderdeel van Goois Natuurreservaat. Het hele jaar door verrukkelijk om te wandelen.
Samen met de aangrenzende Westerheide is de Bussumerheide het grootste bos en heideveld van het Gooi. Het is een van die zeldzame plekken waar je een paar kilometer ver kunt kijken. Het domein van de veldleeuwerik de boompieper en roodborsttapuit.
De heide is een groot losloop gebied. In de bossen en op de heide zijn met hekken omheinde delen, waar de hond vast moet. Hier lopen namelijk runderen los.

Café-restaurant Heidezicht is een echte uitvalsbasis voor buitenmensen. Kinderen vermaken zich in de grote speeltuin. Terwijl wandelaars, heideliefhebbers en hondenbaasjes plaatsnemen op het terras of binnen aan een tafeltje. In het pand waarin veel ecologische bouwmaterialen zijn verwerkt, vind je voornamelijk dagverse, biologische producten op de kaart. Aan de achterzijde van het restaurant is een grote natuurlijke speeltuin, waar de meegekomen kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.
Parkeren:
Parkeerterrein Café-Restaurant Heidezicht
Randweg 203
1403 XT Bussem.

Gaat u mee?
Geef aub even aan ons per e-mail (wandelingen@nederlandsebeardedcollieclub.com) door met hoeveel personen en het aantal honden waarmee u komt wandelen.
Graag tot 7 april.

Gerard Groenestein

SideMenu