Foto’s wandeling Kuinderbos 2024

Foto’s wandeling Kuinderbos 2024

(alle albums)

Honden los in het Kuinderbos.

Zondag 7 juli, na een spannende pot voetbal, een andere ontspanning.
Met 11 personen die aan hebben gegeven mee te gaan. Dus wij dachten leuk 21 mensen en wie weet hoeveel honden? Uiteindelijk met 5 mensen en 4 honden gewandeld. Thuis bleek er een Messenger te zijn met de boodschap “helaas wij kunnen niet.” Buienradar gaf wel aan dat het rond 12.00 zou gaan regenen. Maar niet in het Kuinderbos. Uiteindelijk zijn we met 5 personen het bos ingegaan en onderweg 2x gestopt om langs het kleine strandje te lopen en uiteraard alle vier de Beardies het water in.
Een mooi bos, goede paden en gescheiden routes voor mountainbikers. Een leuke speelvijver waar wij konden uitrusten en de honden met zijn vieren naar hartenlust konden spelen. Of het nu de mini Chihuahua was of de Berner Sennenhond. Elke hond werd door de Beardies geaccepteerd. Alleen de stokken, waren van de beardies. Al met al hebben ze lekker gespeeld en wij konden op ons gemak alles volgen.
Leuk bos en strand, zeker de moeite waard om nog eens heen te gaan, Neem dan het 1e parkeerterrein. Ik raad de buurtbewoners aan, eens een bezoek aan dit losloopgebied te brengen.
Prettige vakantie, Gerard.

Foto’s gemaakt door Elma Willemstein en Gerard Groenestein.

SideMenu