Crufts 2024

Crufts 2024

Van 7 t/m 10 maart vindt het jaarlijkse evenement Crufts plaats in Birmingham (NEC). Dit is een grote show waar niet alleen exterieurkeuringen plaats vinden, maar ook wedstrijden in diverse hondensporten zoals agility, flyball en dogdance. Een mooi divers programma dus die je als echte hondenliefhebber niet wilt missen. De beardies zijn goed vertegenwoordigd met 210 honden die meedoen aan de exterieurkeuringen, en hopelijk komen we ook nog beardies tegen bij een van de sporten.
Het programma is hier te vinden: https://crufts.org.uk/whats-on/

Niet iedereen heeft de luxe om fysiek naar Crufts te gaan maar gelukkig is alles live te volgen en terug te kijken op het youtube kanaal van Crufts: https://www.youtube.com/@crufts/streams
Let op!
Dit is het énige kanaal waar je kunt kijken. Er zijn veel nep-livestreams die volop gepromoot worden op Facebook, met nep-pagina’s van de organisaties van hondenshows. Zodra je persoonlijke informatie, creditcard- of bankgegevens moet invullen weet je dat je verkeerd zit.

Nog een belangrijke reden om Crufts op de voet te volgen, is dat verschillende leden van de NBCC meedoen aan de exterieurkeuringen waaronder Menno Selles en Anneke Otto, die in de breedersgroup finale in elk geval op de livestream te volgen zal zijn.
We wensen jullie heel veel plezier en succes!
(Google Maps onderaan)

Roos Dijkxhoorn

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als 2024
SideMenu