Bearded collie wandeling Ugchelen

Bearded collie wandeling Ugchelen

Nevenstaande foto is uit het fotoalbum “wandeling Leesten hondenbos te Ugchelen 2022“.

Zondag 15 mei een gezellige wandeling met 33 honden en hun baasjes gehad. Ondanks de warmte waarschuwingen geen extra afmeldingen gehad. Helaas heb ik niet met iedereen kunnen spreken. Er zal dus best iemand niet zijn gekomen, jammer die heeft wel wat gemist. Gezien de warmte buiten het bos, hebben de meeste wandelaars een verkorte route gelopen. De overige wandelaars hebben de natte neuzen route erbij gedaan. Ook na afloop een gezellige tijd op het overvolle terras. Uiteindelijk gingen wij pas tegen 3 uur naar huis. Geen hond problemen gehad. Er was voldoende water en in het bos was het gelukkig een stuk koeler dan op het parkeerterrein.

Vandaag bleek dat uit diverse provincies naar Ugchelen is gereden. Het zou leuk zijn wanneer wij ook eens in een andere omgeving kunnen wandelen.

Graag tot een volgende keer.
Gerard
Voor het fotoalbum volg deze link.

Aankondiging:
Bearded Collie wandeling
Tijdstip: Zondag 15 mei, 11.00 uur
Plaats: Hondenlosloopgebied Het Leesten
Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen

Het Leesten hondenbos bevindt zich in Ugchelen, op de Ugchelse Berg op de Veluwe. Dit is in de buurt van Apeldoorn. Het is een natuurgebied van 10 ha dat officieel een hondenlosloopgebied is. Het is een prachtig, gevarieerd bos met verschillende wandelpaden en bomen en planten.

Het is een prachtig, gevarieerd bos met verschillende wandelpaden en bomen en planten. Een heerlijk gebied, waar je kunt klauteren op boomstammen, rennen door de modder en kunt ravotten met andere honden. Grootste troef: het is omheind, dus je hond kan het gebied niet verlaten.

De natte neuzenroute

Naast dit hondenbos is er nog een gemarkeerde natte neuzen route. Deze route kun je starten vanaf de parkeerplaats en is 3,1 km lang (hij loopt deels door het hondenbos). Goed te volgen via de groene paaltjes met een witte hond erop.

Kom op tijd op de parkeerplaats Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen want we vertrekken exact om 11.00 uur. Ben je wat laat dan hoor je aan het geblaf wel welke richting je op moet.

Opgeven kan via: ledenadm@nederlandsebeardedcollieclub.com
Route: Google Maps

Gerard Groenestein

SideMenu