Zomerkampen

Zomerkampen, RvB Youth

De Raad van Beheer heeft aandacht voor de jeugd, de kynologen van de toekomst. De Raad van Beheer Youth organiseert samen met onze ‘Partner in Youth’ Royal Canin verschillende leuke activiteiten voor jeugdige hondenliefhebbers onder het motto ‘Actief met je maatje!’. Een van de hoogtepunten is al 8 jaar het Zomerkamp! 


Er zijn dit jaar 2 Zomerkampen: 14 en 15 augustus is het Zomerkamp voor deelnemers van 8 tot en met 13 jaar, van 17 tot en met 19 augustus is het Zomerkamp voor deelnemers van 13 tot en met 21 jaar.
De locatie is KC Delft. De jongeren en hun honden overnachten gezamenlijk in de grote zaal van KC Delft. Uiteraard is er ook voldoende begeleiding aanwezig.

Tijdens het Zomerkamp staat alles in het teken van honden en hondensporten. De deelnemers en hun hond kunnen samen verschillende sporten uitproberen tijdens de diverse workshops, bijvoorbeeld in FCI Agility, FCI Obedience, Flyball, Dog Dance, Hoopers en nog veel meer.
Naast de workshops is er natuurlijk ook tijd voor rust, gezelligheid met elkaar en ontspanning voor zowel de baasjes als de honden. 

Deelnemers hoeven niet perse ervaring te hebben met hondensporten: zolang de hond goed luistert naar de jongere kunnen zij meedoen. De hond moet minstens 1 jaar oud zijn en tussendoor en ‘s nachts goed in de bench kunnen blijven. 

Kijk voor een leuke impressie het Vlogs4Dogs van de Zomerkampen 2021. 

De inschrijving is geopend tot 12 juli opgeven of tot het maximaal aantal deelnemers bereikt is. Voor beide kampen zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Raad van Beheer Youth Zomerkamp 8 – 13 jaar (houdenvanhonden.nl)
Raad van Beheer Youth Zomerkamp 13 – 21 jaar (houdenvanhonden.nl)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als 2023, Ander
SideMenu