Nieuwe voorzitster

Nieuwe voorzitster

Tijdens de ALV 2024 is Roos Dijkxhoorn gekozen tot voorzitster. Ze stelt zich even voor:

Ik ben Roos Dijkxhoorn, 36 jaar en woon in Waddinxveen met mijn partner Joerek en 3 beardies. Wij zijn allebei computernerds en hebben daar ons werk van gemaakt.
Vanaf mijn 11e heb ik altijd honden gehad en 7 jaar geleden kochten wij onze eerste beardie Jones. Later kwam daar Jackie bij. Toen we haar kochten zei ik naast de agility wel een keer een show te willen ‘proberen’. Dat liep een klein beetje uit de hand. Binnen de kortste keren leerden we veel leuke beardiemensen kennen en kwam het idee om met Jackie te gaan fokken steeds vaker aan de orde. Ik vond wel dat ik mijn kennis eerst nog wat moest bijspijkeren en heb daarom mijn BFH en VKK gehaald. Daarnaast heb ik heel veel informatie en steun gekregen van de fokkers uit de vereniging en kon ik zelfs bij een dekking en bevalling zijn dankzij Flora Westerbaan van der Meij. Na het vinden van een passende reu ging ik dit avontuur aan, met de back-up van Marieke van Wouw die mij met raad en daad bij heeft gestaan (midden in de nacht uiteraard).
Jackie heeft een mooi nest voortgebracht waarvan onze kleine Norah is gebleven. Ik merkte hierdoor ook hoe dolgelukkig ik eigenlijk word van lekker veel met de honden bezig zijn. Toen het bestuur van de NBCC mij om hulp vroeg heb ik dan ook niet lang hoeven twijfelen om me hiervoor in te willen zetten. Wel heb ik meteen Menno Selles en Nina de Bruijn heel lief aangekeken, want we hebben veel te doen en veel ideeën! Zij wilden graag helpen, en tijdens de ALV kwamen de aanbiedingen voor hulp ook uit alle hoeken.
Ontzettend leuk dus en dit motiveert enorm om hard aan de slag te gaan.

Bedankt voor het vertrouwen en als je ook iets wilt betekenen voor de vereniging, schroom dan niet om contact op te nemen!
Roos

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als 2024, Actueel
SideMenu