Foto’s wandeling Bussummerheide 2024

Foto’s wandeling Bussummerheide 2024

(alle albums)

De wandeling was een echte internationale wandeling met 2 Duitse en 1 Belgische Beardie eigenaars. In totaal waren 23 honden en 26 personen.
Een mooi gebied met uitgestrekte heide en grasvelden en redelijk veel bos. Een leuke groep mensen en honden. Waarvan niemand bang was dat de hond vies werd. Op de foto’s is het goed te zien.
Onder leiding van de perfecte gids Dicky de Jong, werden we over de heide geloodst, door het bos en weer terug op de heide werden we keurig naar het restaurant gebracht, waar iedereen trek had in wat te eten en een consumptie. Heel leuk om zoveel Beardies op het terras te zin. Veel gasten vonden het ook leuk op 2 na. Die vonden het niet prettig een paar honden op het terras, waar ook gegeten wordt. De honden kregen ook wat te snoepen, waardoor ze stil waren en zonder knoeien een voorbeeld waren voor de mensen op het terras. Zonder te kletsen lekker met zijn allen eten.

De volgende wandeling is zaterdag 4 mei om 11 uur in het Het Leesten hondenbos te Ugchelen. Kijk regelmatig op de website (pagina Aktiviteiten) en op de facebook pagina van NBCC.
Gerard Groenestein.

Binnengekomen foto’s:
(Gemaakt door Dickey de Jong, Gerard Groenestein en Erna Lindhout.)

SideMenu