Foto’s Wandeling Hemmeland 2024

Foto’s wandeling Hemmeland 2024

Honden los in Hemmeland.
Wat is er mooier dan met een groep Bearded Collies nabij water en zand. Daar kan je wandelen. Dat hebben wij ervaren met 20 honden en hun baasjes en bazinnetjes. Puppen van 4 tot 10 maanden. En honden van 11 maanden tot ruim 12 jaar.
Wat wil je nog meer bij het meer? Rennen in het water, lekker rollen in het zand en lekker even uitschudden tussen de baasjes en bazinnetjes.
En dan na 5 km richting restaurant “Het Mirror Paviljoen”, daar hebben de baasjes en de honden heerlijk kunnen genieten van de heerlijke lunch.
Bij de honden even het zand uit de vacht halen was niet meer nodig, dat lag al in het restaurant, waar de chef lachend aan het vegen ging.
Ondanks files toch op tijd thuis om Ajax te zien.
Zie bijgevoegde foto’s en filmpje.

Volgende wandeling: Zondag 10 november. 11.00 uur. ’t Leesten Ugchelen. Gaat u meewandelen dan graag even een mailtje naar mail.
Gerard

Monnickendam, honden los in Hemmeland.

Recreatiegebied Hemmeland is een groot schiereiland aan de Gouwzee, op slechts 15 km van Amsterdam. Op de kop van het schiereiland is een losloopgebied met eigen hondenstrand met uitzicht op Volendam, Marken en Monnickendam. Hier mogen honden het hele jaar door loslopen, rennen en zwemmen! De strandzones buiten het losloopgebied zijn tussen 1 april en 1 oktober verboden voor honden. De rest van het jaar moeten de honden daar worden aangelijnd.


Foto: Gemeente Waterland

Parkeren kan (gratis) op een van de parkeerplaatsen. Bij Het Mirror Paviljoen zijn honden van harte welkom.
We verzamelen bij het Mirrorpaviljoen op de Waterlandse Zeedijk 1 1141 LC te Monnickendam.

SideMenu