Uitslagen KCM 2024

De uitslagen en er zijn foto’s binnen. Zie het bericht: Uitslagen KCM 2024, Foto’s KCM 2024.

Wandelingen

Wel eens gedacht om met de NBCC een wandeling te maken? Is uw hond angstig bij vreemden? Is uw hond nogal druk bij/met andere honden? Heeft u niet altijd zin om uw Beardie langer uit te laten? Dat komt goed uit. We gaan weer gezamenlijk met onze beardies wandelen. Tijdens eerdere wandelingen heb ik alleen maar lekker actieve Beardies gezien. Geen enkel probleem onderling. Niet alleen de Beardies, maar ook de baasjes. Kijkt u maar eens op facebook van de NBCC naar de reacties. Zie ook de pagina Activiteiten. Contactpersoon is Gerard Groenestein te bereiken per e-mail.

Agenda / Aktiviteiten

Juli – Augustus – September

Familiedag (FB event) : 8 september
Save the date, zie bericht Familiedag 2024.

Wandeling, zondag 15 september geannuleerd.

pagina Aktiviteiten

Actuele berichten

6 meest recente berichten:

Foto’s

4 meest recente albums:

Gezondheid

Tijdens de winter verheugen veel mensen zich op het voorjaar, de zomer en vooral ook de vakantie. Het een en ander is echter niet zonder gevaar. Zie de diverse artikelen betreffende eventuele gevaren / ziekten.

Op zoek naar een bearded collie?

Je hebt met je eventuele huisgenoten besloten: er mag een pupje bij ons komen wonen. Dan vind je hier informatie over wanneer er weer een nest bij onze aangesloten fokkers wordt verwacht, of geboren is.

Dat wil zeggen dat je hier alle door de NBCC gecontroleerde en goedgekeurde dek- verwacht- en geboorteberichten kunt vinden.
Informatie over verwachte en beschikbare pups is beschikbaar via de links ‘Dekberichten‘, ‘Pups verwacht‘ en ‘Pups geboren.‘. Of via de pagina Pups.

N.B. De NBCC als vereniging speelt daarin verder geen rol; de verkoop van pups is strikt een zaak tussen fokker en aanstaande eigenaar. Meer algemene, maar belangrijke informatie vind je op deze pagina (voor nieuwe eigenaren).

Foto: Marieke van Wouw

Verzorging

Een Bearded Collie heeft een dubbele vacht die bestaat uit een een sluitende lange vacht met een zachte dichte wollige ondervacht en heeft meer vachtverzorging nodig dan een kortharige hond. De vacht dient minimaal één keer per week geborsteld te worden.

In aktie tijdens KCM 2023

Lidmaatschap

Alle informatie over aanmelden, afmelden en contributie vindt u onder deze knop.

Onze activiteiten

De Nederlandse Beared Collie Club organiseert activiteiten waar iedereen met Bearded Collies bijeenkomt om meer van elkaar te leren, gezellig met elkaar om te gaan, of met elkaar sportief bezig te zijn. De activiteiten zijn bijvoorbeeld wandelingen, clubdagen, workshops, lezingen en shows. Iedereen is van harte welkom op activiteiten van onze vereniging.

Winkeltje

… met aanbod van verschillende produkten.

Beardiesokken
Geborduurde sokken
maat 39 – 42
Nu van € 9.50 voor €5,75
excl. verzendkosten.
Bestellen?
Via het bestelformulier op deze website.

Op de Brunssumse Hei (2021)
SideMenu